Testvirksomheder søges
Vi søger testvirksomheder – vær med til at knække stresskurven
Vi søger testvirksomheder – vær med til at knække stresskurven
Vi søger testvirksomheder til at afprøve Core Culture – et ledelsesværktøj til at forebygge og reducere stress. Testvirksomhederne skal være små eller mellemstore private virksomheder.
 Af: Sus Larsen, senest opdateret 9. september 2020

Gennem knapt to år har vi – fire virksomheder og to konsulenthuse – udviklet et værktøj til at indføre arbejdsfællesskaber på private virksomheder med det mål at forebygge og reducere stress. Arbejdsfællesskaber, som har kerneopgave, sprog og kommunikation i fokus.

Nu er fase 1 ved at være afsluttet, og vi skal i gang med anden del, hvor værktøjet skal stå sin prøve. Vi skal teste værktøjet på en række nye virksomheder. Fungerer det efter hensigten? Er det til at gå til uden hjælp fra konsulenter?

Vil du være med til at teste værktøjet i din virksomhed? Vi søger virksomheder, som er interesserede i at deltage i udviklingsprojektet og derigennem fremme mental sundhed og produktivitet, samtidig med at stress og sygefravær reduceres. Testperioden er på fire måneder og jeres erfaringer indgår i udarbejdelsen af det endelige værktøj. Værktøjet bliver klar til test i februar–maj 2021, men vi søger allerede nu virksomheder, der er interesserede i at være med.

Vi søger mindre private virksomheder som testvirksomheder. Som testvirksomhed skal I nedsætte et udviklingsteam på 2-4 medlemmer, der kan teste værktøjet og implementere nogle af de ændringer, værktøjet anbefaler. Vi forventer, at tidsforbruget pr. teammedlem er ni timer pr. måned i fire måneder.

I kan læse lidt mere om projektet på Core Cultures hjemmeside.

Sådan kan I blive testvirksomhed

Vil I være med til at knække stresskurven? Så kontakt Hanne Christensen, Aron, på T: 31 11 17 37 E: hanne@cfba.dk eller via vores kontaktformular. Så vender hun tilbage til jer med mere information.