Gratis vækstgrupper for ledige dimittender
Gratis vækstgrupper for ledige dimittender
Os i Transit – som er en forening, Aron støtter – har fået bevilling fra Tuborgfondet til at skabe en bedre overgang til arbejdslivet for unge akademikere. Derfor tilbyder Os i Transit gratis vækstgruppeforløb for ledige dimittender.
 Af: Sus Larsen, senest opdateret 28. januar 2022

”Fra at være på egen hånd har jeg oplevet at ‘have kolleger’ i ledighedsprocessen. Meget hurtigt oplevede jeg, at alle var med til møderne for dels at blive inspireret, men ligeså meget for at give ud af erfaringer og gode tips. Det har været ret stærkt at opleve, at vi har kunnet bruge hinanden så meget.”

Sådan lyder det fra Olivia Agnes, 29, cand.soc. i Arbejdslivsstudier, som har deltaget i en af Os i Transits vækstgrupper.

Er du selv ledig dimittend, eller kender du nogen, der oplever en svær overgang til arbejdslivet, så er der åbent for tilmeldinger til gratis online vækstgrupper hele foråret her, hvor du også kan læse mere om foreningen.

Hver gruppe består af otte deltagere, som alle er ledige dimittender fra et af universiteterne. Møderne faciliteres af Andreas Andersen, der selv dimitterede fra AAU i 2020 med en cand.mag. i Anvendt Filosofi og Psykologi.